Siirry pääsisältöön

Kollaasinauhat

Planner of Finland -ryhmä järjesti jokin aika sitten kollaasinauha vaihdon. Hetkeen en mukana ole vaihdoissa ollut, tosin tähän ehkä syynä enemmän se, että jo useampi vuosi sitten siirryin askartelu- ja kalenteriryhmissä pyörimään kansainvälissä porukoissa. Epäröin vaihtoon osallistumista, mutta sain mieleni kuitenkin rohkaistua. 

Meidän vaihtoporukka muodostui minusta ja kahdesta muusta henkilöstä. En tuntenut ollenkaan sitä henkilöä, jolle minun oli tarkoitus kollaasinauha tehdä ja koin sen hyvin haasteellisena. Kun toisen mieltymykset tai tapa koristella on ihan mysteeri, joutui enemmän miettimään, että millaisen itse haluaisi saada. 

Toisena haasteena koin sen, että käytän itse todella paljon itse tulostettuja juttuja koristelussa. Joko sellaisia, joihin minulla on lisenssi oikeudet tai sitten muualta bongattuja, ilmaisia kuvituksia. Omassa päässä kollaasinauhoja tehdessä siis lähinnä vain pyöri, että onko ok käyttää itse tulostettua tai tehtyä materiaalia vai pitäisikö penkoa kaapin pohjia tarkemmin ja etsiä käsiin vuosia aikaisemmin ostettua materiaalia. 

Onneksi ryhmissä on yleensä ylläpitäjät, joilta voi kysyä apua, neuvoa ja mielipidettä. Siihen minäkin turvauduin. Kun sain ensimmäisen nauhan tehtyä, otin siitä kuvan ja jaoin sen yhdelle ylläpitäjälle ennen kuin uskaltauduin jatkamaan toisen nauhan tekoon. Sain vahvistuksen siihen, että olin tosiaan käsittänyt oikein kollaasinauhan tekoajatuksen.

Loppujen lopuksi oli ihana pitkästä aikaa tehdä jollekin toiselle ja vastaanottaa toiselta ajatuksella tehdyt kollaasinauhat. Näitä tulee varmasti jatkossa tehtyä enemmän, sillä kollaasinauhat ovat näppärä keino pitää valmiiksi tehdyt asetelmat tallessa ja järjestyksessä. En siis usko, että tekemäni nauhat jäävät millään tapaa viimeisiksi, vaan näiden tekemisen pariin asetun varmasti uudemmankin kerran. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uudet tuulet

Lupasin taannoin teille kertoa jotain, kun kaikki on virallista. No nyt se on, siis oikeasti. Ainakin jonkun aikaa toimin Simpukan bloggarina kirjoittaen ajatuksia lapsettomuudesta. Aihe piiri ei varsinaisesti ole uusi, vaan se on aina ajoittain vilahdellut täälläkin.  Tämän uuden bloggaus kuvion myötä minun on ollut luontevaa siirtyä toiselle alustalle kirjoittamaan. Tämä blogi tulee siis jäämään sivummalle, mutta ei katoamaan kokonaan. Edelleen tulen tänne kirjoittamaan, mutta jatkossa lähinnä kalentereihin liittyen. Bloggerista eteenpäin siirtyminen on oikeastaan ollut vain ajan kysymys. Jonkun aikaahan minulla on jo tuolla WordPressin puolella ollut blogi, joka kulkee tämän kanssa samalla nimellä.  Mitä tämä tarkoittaa siis käytännössä seuraamisen suhteen? Jos haluat laajemmin lukea juttujani, niin kannattaa seurata Voikun Vauhdissa -facebook sivuja. Sinne tulee jatkossakin kaikki blogikirjoitukset nähtäville. Onpa ne sitten missä tahansa. Ennen kaikkea tämä kaikki tarkoi

The Camp Reset 2020 - Valmistautuminen leiriin ja herääminen todellisuuteen

Oli ihana palata leirille ja tavata uudelleen monia tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Odotin koko kevään leirin alkamista ja tiesin tarvitsevani tätä leiriä enemmän kuin koskaan. Ennen kaikkea leiri olisi jälleen loistava tilaisuus antaa aikaa itselleni ja suurimmalle intohimolleni eli luovuudelle. Samalla tiesin, että jälleen kerran minulla saattaisi olla mahdollisuus löytää jonkinlainen tasapaino kaiken kaaoksen keskelle.  Tällä leirillä emme varsinaisesti koonneet leirikirjaa vaan lähdimme tekemään smahsbookkia. Tai no kai sitä voisi kutsua jonkinlaiseksi leirikirjaksi. Jälleen kerran lähdin kokoamaan kaikkea yksiin kansiin ja ensimmäistä kertaa sain kaiken oikeasti mahtumaan yksien kansien sisälle. Kuinka helppoa olikaan kesällä reissata, kun tarvitse ottaa vain yksi kirja mukaan, jota työstää. Kun aloitin smashbookin kasaamisen, kävin läpi kaikkien aikaisempien leirien materiaalin. Jokaisella leirillä on ollut aina jotain sellaista, jota olen etenkin kesällä tykännyt tehdä uude