Kerroinkin jo aikaisemmin, että Handbook on ottanut paikkansa kalenterini välissä ja näillä näkymin ihan pysyvästi. Sen verran toimiva tapa tuo on oikeasti ollut. Mainitsin myös tuossa Handbookkia koskevassa postauksessa, että sieltä löytyvät minun viikkokoonnit. Nyt ajattelin teille siis hieman valoittaa miten tuo viikkokoonti todellisuudessa toimii.
![]() |
Viikkokoonti on usein sekoitus valmista ja itsetehtyä. |
Viikkokoonnissa minulla on jokaiselle päivälle pieni kirjoitustila. Siihen teen jokaisesta päivästä noston päivän tapahtumista. Toisinaan niihin kirjoitan enemmän ja toisinaan vähän vähemmän. Koska en ole mikään päiväkirjan kirjoittaja, olen huomannut noiden nostojen toimivan loistavasti muistin tukena ja samalla tulee dokumentoitua jokaisesta päivä jotain, kuitenkaan kirjoittamatta päivän tapahtumia kokonaan auki.
Viikkokoonnista löytyy myös erillinen To Do -lista. Yleensä nostan To Do -listalle sellaisia asioita, joita haluaisin viikon aikana tehdä. Tuo Mini To Do -lista toimii siis hyvinvoinnin tukena sellaisia aikoina, jolloin tuntuu etten saa mitään aikaiseksi tai silloin kun töissä on kiire ja itsestä huolehtiminen jää kakkoseksi. Mini To Do:n kanssa pyrin ehdottomasti siihen, että listalla on korkeintaan seitsemän asiaa eli yksi päivää kohden. Näin tuosta listasta ei tule taakka.
![]() |
Pienillä tarroilla tai kuvilla saa kivan To Do -listan |
Viikkoaukeamalla seuraan myös viikon askelmäärää. Olisin toki voinut laittaa askeleen Self Care -osioon, mutta koin toimivammaksi laittaa samalle aukemalle kuin viikon muutkin asiat. Päivittäin kun tulee kirjoitettua nosto ylös, tulee samalla laitettua askeleita talteen.
Lähes päivittäin työskentelen viikkokoonnin kanssa. Se on tapa jäsentää omia ajatuksia ja lisäksi saan kerättyä itselle muistoja talteen päiväkirjan tavoin.
Lähes päivittäin työskentelen viikkokoonnin kanssa. Se on tapa jäsentää omia ajatuksia ja lisäksi saan kerättyä itselle muistoja talteen päiväkirjan tavoin.
Kommentit
Lähetä kommentti